viessmann_vitodens_100_w_kondenzacios_gazkeszule_budakeszi_csempebolt_szerelvenybolt_budapest_budaors_pilisvorosvar_furdoszoba_szalon

Viessmann Vitodens 100-W Kondenzációs falikazán, nemesacél kazántesttel

Viessmann Vitodens 100-W

Kondenzációs falikazán, nemesacél kazántesttel

Névleges teljesítmény:
5,9-19 kW, 5,9-26 kW és 8-35 kW

Vitodens 100-W

Megújult Vitodens 100-W, energiatakarékos szivattyúval

Az új Vitodens 100-W: még takarékosabb, még halkabb, még jobb.
A Vitodens 100-W a Viessmann válasza a kedvező árfekvésű kondenzációs technikára. Az új Vitodens 100-W elődjéhez képest nagyobb modulációs tartománnyal rendelkezik, miközben lényegesen halkabb lett. Az maximálisan elérhető megtakarításhoz az új típusokat már csúcshatékony, energiatakarékos szivattyúkal szállítjuk (B1HA és B1KA típus). Egy dolgot leszögezhetünk: az új kondenzációs kazánt minden tekintetben nehéz felülmúlni.

Élvezze a meleget és a kényelmet az új Vitodens 100-W falikazánnal
Hagyományos radiátoros fűtés, vagy alacsonyhőmérsékletű padlófűtés? Legyen szó bármely megoldásról, a Vitodens 100-W falikazánnal jelentősen csökkentheti gázszámláját. A kényelemről nem kell lemondania.

Termosztátos vagy időjáráskövető szabályozás?
A Vitodens 100-W falikazán szabályozása ötvözi az időjáráskövető szabályozás előnyeit a szobatermosztátok egyszerű kezelhetőségével. A készülékkel szállított állandó hőmérsékletű szabályozás bármikor kiegészíthető időjáráskövető szabályozással, csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatnia. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg: az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. Minél alacsonyabb hőmérsékleten üzemel a készülék, annál magasabb a megtakarítás.

Melegvíz komfort kombi kazánoknál
A legkedveltebb 26 kW-os kombi Vitodens 100-W falikazánt egy újabb funkcióval látták el: a melegvíz teljesítménytartomány 29,3 kW-ig növeltük. Ezt a tartalékot különösen akkor érzi majd hasznosnak, ha két csapot szeretne egyszerre használni.

Saválló nemesacél
Saválló nemesacél kazántest:

A kondenzációs kazánokban nagymennyiségben lecsapódó víz savas, maró hatású. Csak a saválló nemesacél képes tartósan ellenállni a kondenzvíznek. Ezért a Viessmann összes kondenzációs hőcserélőjét saválló nemesacélból készítjük.

Inox-Radial fűtőfelület
Inox-Radial fűtőfelület:

A saválló Inox-Radial fűtőfelület gyakorlatilag egy spirálisan hengerformára hajtott cső. A csőben áramlik a fűtési víz, míg a henger belső terében ég az égő. Az égéstermék a hengerívek közötti résen távozik a tűztérből. Az Inox-Radial hőcserélő egyike a Viessmann legjelentősebb innovációinak.

MatriX-égő
Viessmann MatriX-égő:

A saját fejlesztésű MatriX-égő égési felülete nagy a hagyományos égőkhöz képest. A láng nagy felületen oszlik el, az égés alacsony hőmérsékleten megy végbe. A károsanyagokban szegény égés minden feltétele biztosított.

Viessmann innovációk a Vitodens 100-W falikazánban:

További jellemzők:

  • ****-os energiaosztály (az EN 92/42 szerinti legmagasabb energetikai besorolás)
  • ***-os melegvíz-komfort (EN 13203)
  • Éves átlagos hatásfok: 98%(Hf) / 109% (Ha)
  • 19, 26 és 35 kW névleges teljesítmény (kombi: 26 és 35 kW)
  • Fűtő- és kombi kivitel
  • Befoglaló méretek: 700 × 350 × 400 (magasság × mélység × szélesség)
  • Kategóriájának egyik legcsendesebb készüléke: < 42,4 dB(A)
  • Made in Germany – A Vitodens 100-W falikazánok gyártása a németországi Allendorfban történik.