BWT Vízlágyító

BWT Vízlágyító

AQUADIAL softlife_vízlágyító_budapest_budakeszi_pilisvörösvár          BWT AQA Perla_vízlágyító_budapest_budakeszi_pilisvörösvár          Bewamat BIO_vízlágyító_budapest_budakeszi_pilisvörösvár

BWT Tablettázott regeneráló só_budapest_budakeszi_pilisvörösvár          BWT_Protector_mini_vízszűrő_budapest_budakeszi_pilisvörösvár

Megoldások arra az esetre, ha Önt fürdőszobájában„a jóleső nyári zápor“ helyett csak egy csepergő zuhany fogadja

Képzelje el, hogy fürdőszobai csempéi fénytelenek, a zuhanykabin üvege homályos, a szerelvények szűrőiből a víz minden irányban fröcsköl és a zuhanyrózsából alig folyik víz. Az egykor örömet adó „zuhany-zápor“ is átadta helyét egy csöpögő zuhanynak. Nos, fentiek a vízkőlerakódásoknak csupán kívülről látható jelei.

Ezeket a problémákat elkerülheti BWT ill. CWG típusú központi vízlágyító berendezés beépítésével. Így pénzt és energiát takaríthat meg!

Lágy víz használata esetén jóval kevesebb időt kell töltenie a vízköves csempék, eltömődött csaptelepek tisztításával, fürdőszobája újra ragyogni fog. Így több ideje lesz arra, hogy az élet szép dolgaival foglalkozzon.

A vízlágyító berendezések kímélik a környezetet és pénztárcáját is. A vízmelegítők, kombi-kazánok és fűtési rendszerek élettartamát, valamint hatékonyságát nagyban befolyásolja a víz minősége. A vízkő – melynek mértéke függ a víz keménységétől – vastag és kemény réteggel vonja be fűtőberendezéseinek belsejét, hőcserélőjét. Élettartamuk jelentős mértékben lerövidül, ezért karbantartásuk sokkal több költséget emészt fel. Az energia fogyasztók felületén már 1 mm vastag vízkőréteg  is akár 10%-al növelheti az energiafogyasztást, ami jócskán megnövelheti a gázszámlánkat a fűtési szezonban.

A BWT és CWG központi vízlágyító berendezésekkel hosszú távú védelmet tud biztosítani fűtési rendszerének, meg tudja védeni kazánját a vízkő okozta károsodások ellen.

Egy fárasztó nap után Ön is kényeztetheti magát otthon a finoman simogató, lágy habok között., mely finoman ápolja bőrét és kezét. Védje meg csővezetékeit a BWT által kínált vízlágyító berendezések segítségével, hogy minden napra biztosíthassa a higiéniai szempontból kifogástalan ivóvizet.

Miért van szükség a megfelelő regeneráló só használatára?

Azért, hogy biztosítani tudja készüléke hosszú élettartamát, fontos, hogy ez a só nagy tisztaságú, vízlágyító berendezéshez kifejlesztett speciális só legyen, ami nem szennyezi az ön berendezését!
Ugyanúgy, mint az autójában sem mindegy milyen olajat használ.

A BWT két féle regeneráló sót ajánl vízlágyító berendezéseihez:

A Clarosal nagytisztaságú, kiemelkedő minőségű, speciálisan a vízlágyítókhoz kifejlesztett sótabletta. Cégünk újdonsága, a SANITABS, több mint egy regeneráló só, mert tartalmaz egy hatékony tisztító adalékot. Tisztítja és fertőtleníti a lágyító ioncserélő gyantaágyát, elpusztítja a baktériumokat.

Gépészeti szakbolt és Fürdőszoba szalon csempebolt Budakeszi Budapest Budaörs Pilisvörösvár Dorog Vác

%d blogger ezt szereti: