Radaway akció

Radaway országos akciók -15% az alábbi termékekre:

1) 15% kedvezménnyel kínáljuk a végfelhasználóknak az új FURO termékcsaládunk teljes választékát minden méretben és minden színben. FURO „A modern ember modern fürdőszobájába.”

2Minden fekete zuhanykabint, ajtót, walk-in falat és kádparavánt betettünk az akciós termékek palettájába, melyeket szintén 15%-os kedvezménnyel hirdetünk.

3Minden Walk-in falunkat most 15% kedvezménnyel kínálhatja vásárlójának! Mert a negyedik akciós kínálatunk nem más, mint az összes walk-in termékünk, ami az idei évben tovább bővült a FURO és az Espera Pro Gold termékekkel.
(Az akciós kedvezmények nem összevonhatók)

4Szintén 15% kedvezménnyel kínáljuk az összes TEOS (Teos C és Teos F) és KIOS (Kios C és Kios F) kőhatású felülettel ellátott műmárvány tálcáinkat minden színben, ajándék szifonokkal.

M-Acryl országos akciók október 18-tól december 19-ig leadott rendelésekre. 

1) Sandra kádunk minden méretben és típusban 15% kedvezménnyel, készletről megvásárolható.

2) Sabina és Sabina Slim kádak minden méretben 15% kedvezménnyel, készletről.

3) Sabina Pro – Akik kádból az újdonságokat, a különlegeset keresik, azoknak az idei kádújdonságunkat, a túlfolyóban is egyedi – három színben is választható –, modernebb kivitelű Sabina Pro-t ajánljuk minden méretben, normál és Slim kivitelekben most szintén 15% kedvezménnyel, raktárról.

A végfelhasználók felé 15%-os akciót hirdetünk országosan.

Az akció időtartama 2021.10.18-tól 2021.12.19-ig tart.

Az akciók más akciókkal nem összevonhatóak.

Gépészeti szakbolt és Fürdőszoba szalon csempebolt Budakeszi Budapest Budaörs Pilisvörösvár

%d blogger ezt szereti: