Ariston

Ariston kazánok
media/immagini/758_genus_premiumevo_gallerynormal.jpg

A Genus Premium Evo fali kazán az Ariston termékskálájának egyik legtökéletesebb kifejezése. A kondenzációs technológiának köszönhetően, felhasználva a füstgázok energiáját, egy olyan hőteljesítményt hoz létre, amely lehetővé teszi az (energia) veszteség megszüntetését, illetve a hagyományos kazánoknál magasabb hőteljesítmény elérését. A Genus Premium Evo még több szolgáltatást nyújt az innovatív technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy automatikusan beállítsa a működést a külső hőmérséklet, illetve a belső szobahőmérséklet változásai alapján, biztosítva ezáltal a maximum 35%-os energia megtakarítást egy hagyományos, régi generációs kazánhoz képest. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 3 különböző teljesítménnyel: 24-30-35 kW (zárt égéstér).

media/immagini/759_clas_premium_evo_gallerynormal.jpg

A Clas Premium Evo falikazán új megoldást jelent az otthoni komfort területén és kiegészíti a kondenzációs kazánok kínálatát. Az innovatív technológia képes újra felhasználni a füstgázok energiáját, megnövelve ezáltal a hőteljesítményt és csökkentve az energia veszteséget. A Clas Premium Evo kiemelkedik az innovatív és kellemes design, illetve a kis méretek alapján, amely tulajdonságok miatt minden stílusú berendezés esetén alkalmazható. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24-30 kW (zárt égéstér).

media/immagini/777_genus_premiumhybrid_gallerynormal.jpg

Az Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid, amely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magában foglalja. A levegő-víz hőszivattyús technológia évek óta bizonyítja hatékonyságát, létjogosultságát, ám a magas beruházási költségek révén nem mindenki számára érhető el. A külső és belső egységből összeálló Hybrid kombi készülék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnyét kihasználja fűtési rendszerének kiszolgálására a maximális komfortérzet megteremtése mellett. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát tudunk megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.

media/immagini/132_n_Clas_B_Premium_web.jpg
A beépített, 40 literes dupla rétegtárolóval rendelkező Clas B Premium kazánt a használati melegvíz intelligens vezérléséhez tervezték. Az új Clas B Premium kazánok, amiket felszereltek az új ABC System tároló rendszerrel, racionalizálják az energiafogyasztást és biztosítják az energia megtakarítást, amely a számlán is megjelenik. Ez az új rendszer, az Ariston rendkívüli technológiai fejlesztése ugyanis lehetővé teszi nagy mennyiségű meleg víz előállítását anélkül, hogy meg kellene várni, hogy a kazán a felmelegítse az összes vizet a kívánt hőfokra, így elkerülhető a felesleges energia felhasználás. A Clas B Premium rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24 és 35 kW (zárt égéstér).
GENUS PREMIUM HP 45- 65

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FALI FŰTŐ KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN

 

media/immagini/762_185_n_GenusPremiumHP45-65_web.jpg

A GENUS PREMIUM HP kiegészíti a kondenzációs kazánok választékát olyan modellekkel, melyek teljesítménye meghaladja a 35 kW-ot. Ideális nagy teljesítményt igénylő fűtési rendszerek esetében. A nagy teljesítményű rendszerekkel az Ariston komplett és integrált megoldásokat javasol, és biztosítja az összes alkatrészt, amely szükséges a több modulból álló berendezések megvalósításához, hogy megfeleljen a kollektív, társasházi hőberendezések modern igényeinek. Az új modelleket felszerelték egy elektronikus kártyával és egy vezérlőpanellel, amelyek lehetővé teszik a legösszetettebb rendszerek vezérlését is.

media/immagini/238_n_NUOS_EVO_SPLIT_web.jpg

A NUOS használati melegvíz hőszivattyúk új, hatékonysági standardokat hoznak létre, mivel a levegő hőjét használják fel megújuló energiaforrásként, hogy maximális komfortot és magas energia megtakarítást biztosítsanak.
A NUOS használati melegvíz hőszivattyú sokoldalú és könnyen beszerelhető, a hagyományos vízmelegítők ökológiai forradalmát képviseli, illetve az Ariston intenzív kutatási és fejlesztési tevékenységének gyümölcse, amely tevékenység célja, hogy javítsa az energia felhasználást és megkönnyítse azon termékek használatát, amelyekben világelső.

Az Ariston NUOS termékcsaládról további részletes információkat awww.nuosariston.hu oldalon talál.

KOMBINÁLT ÜZEMŰ KOMPAKT FALI GÁZKÉSZÜLÉK

media/immagini/885_bs_gallerynormal.jpg
Kombinált üzemű kompakt fali gázkészülék.
• Rövid reakcióidejű NTC
• Égés ellenőrzési funkció
• 3 utas váltószelep
• Elválasztott hőcserélő rendszerrel
• Önellenőrző rendszer
• Fűtési kör utánkeringtetése
• Fagyásgátlás , korrózió védelem
• Keringtető szivattyú letapadásgátló funkció
• Keringető szivattyú
• Könnyen kezelhető műszerfal

Gépészeti szakbolt és Fürdőszoba szalon csempebolt Budakeszi Budapest Budaörs Pilisvörösvár

%d blogger ezt szereti: