akciók, kedvezmények

Méta Kft. Akció:Méta 05.08

Az alábbi országos akciók indulnak 2023. május 8-tól július 31-ig leadott rendelésekre.

1) 15% kedvezménnyel kínáljuk a végfelhasználóknak az összes Walk In termékünket. Minden profilszinben, minden méretben és egyedi méretben is.

2) Szintén 15% kedvezménnyel kínáljuk az összes TEOS (Teos C és Teos F) és KIOS (Kios CKios F) kőhatású felülettel ellátott műmárvány tálcáinkat minden színben, ajándék szifonokkal.

3) Kétféle aszimmetrikus kádat is betettünk a kiemelt termékek palettájába, melyekhez kétféle kádparavánt kínálunk csomagakcióban. A NES kádparaván esetében csak a króm változat, míg az IDEA kádparaván esetében csak a törölközőtartós változat vesz részt az akcióban.

M-Acryl akció

Wellis akció

Marmorin konyha:

konyha

pakk akció

mosogatók

fürdőszoba

Marmy mosdók

Alapanyag

A Marmy termékek alapanyaga az öntött márvány.

Mi az az öntött márvány?

A műkő zúzalékból (nagyrészt Calcium-Magnézium karbonátból) készült termékek lehetőséget adnak egyedi formák, színek és különleges felületek megvalósítására. Az “öntött márvány” termékek felületét gyakran tévesztik össze az igazi márvánnyal, mivel a látványa és tapintása megtévesztésig hasonlít a természetes kövekére. További tulajdonsága, hogy nagyméretű, különleges kiképzésű szaniterek esetében is nagy szilárdsággal bírnak, sőt a kerámiával szemben sokkal ellenállóbb felületük. Égetett porcelán mosdóknál a gyártás során zárványok (apró lyukak) keletkeznek a mázrétegen, ahol az idők folyamán megül a szennyeződés és elszíneződik a mosdók felülete! A MARMY szaniterek felszíne teljesen homogén, nem tud elszíneződni és hosszú évek után sem veszítenek fényükből. Speciális polírozó és tisztítószerrel kezelve, 10 év után is olyanok, mint új korukban! A MARMY szaniterek első számú vevői a világ vezető fürdőszobabútorokat gyártó cégei voltak, akik követve az új trendeket, mindig újabb igényeket támasztottak az általunk gyártott és tervezett mosdókkal szemben! Az elmúlt 15 évben rengeteg fejlesztést hajtottunk végre és számos új modellt készítettünk kifejezetten azon vásárlóink részére, akik nem feltétlenül „hagyományos” fürdőszobabútorban gondolkodnak! Termékeink rendelkeznek ISO 9001 (TÜV RHEINLAND), TÜV és azAmerikai ASA minősítési tanúsítvánnyal.

marmy1

marmy2

marmy3

marmy z1

marmy z2

Gépészeti szakbolt és Fürdőszoba szalon csempebolt Budakeszi Budapest Budaörs Pilisvörösvár

%d blogger ezt szereti: